HER BOR VI

Kroen ligger centralt - nær Billund, Legoland og Givskud Zoo

HOVBORG KRO´s beliggenhed i Jylland nær Billund lufthavn, Legoland og Givskud Zoo, på vej 425 mellem Billund og Ribe, gør kroen til et eftertragtet feriested. HOVBORG KRO ligger i naturskøn egn med ca. 6.000 tdr. land skov. Området er af fredningsmyndighederne udset til rekreativt område.

Kommer I kørende ad motorvej E20 Kolding- Esbjerg er det afkørsel 70 Holsted og derefter 9 km. ad vej nr. 425 mod Grindsted / Billund.

Vi råder over 51 dejlige værelser med bad & toilet, TV og radio

Holmeåen som løber i gennem kroen's have byder på uanede muligheder for lystfiskere...

I gamle dage var der 3 "STUDE-DRIVER-VEJE" ned igennem Jylland, den der gik igennem Hovborg var den største. Det er den som gik fra Holstebro til Foldingbro. Her drev man blandt andet med stude og andre former for kreaturer. Ved Holmeåen kunne dyrene overnatte, her købte "Driverne" hø, halm og græs og "Studedriverne" spiste og overnattede på kroen. Via gamle kort har vi registreret, hvor vadestedet var ved Holmeå.

Klelund Dyrehave på ca. 1400 hektar skov og hede er Danmarks største dyrehave med masser af blandt andet kronvildt. Kør eller gå igennem Dyrehaven og bliv en oplevelse rigere.

Til HOVBORG KRO hører en stor park, hvorigennem Holmeå har sit løb. I parken er placeret en mindesten for tidligere folketings formand Ivar Hansen som var valgt her på egnen.

Share by: