SELSKAB VÆLG-SELV-MENU

Selskab eller fest -  fra 15 til 200 personer...

Vælg selv menu til dit selskab eller din fest

KOLDE FORRETTER 

30. Stegt kyllingebryst på sprød salat med asparges hertil en mild karydressing...Kr. 93,- 
31. Rejecocktail med dressing...Kr. 93,-
32. Ferskrøget laks med agurker i dildcreme...Kr. 93,-
33. Røget marineret ørred med æg, radiser og purløg...Kr. 93,-
34. Kold dampet ørred med rejer og asparges...Kr. 93,-
35. Melon med lufttørret italiensk skinke...Kr. 93,-
36. Kold dampet torsk med sennepscreme, æg og rejer...Kr. 93,-
37. Tapas tallerken - Variation af laks eller Italienske specialiteter...Kr. 125,-


VARME FORRETTER
 
50. Tartelet med høns og asparges...Kr. 75,- 
51. Laks bagt på tallerken med purløgscreme og porre...Kr. 100,- 
52. Indbagte rejer i mild karrycreme og ris, med melon kompot...Kr. 100,- 
53. Stegt ørredfilet med pimentcreme og broccoli...Kr. 100,-
54. Dampet rødtungefilet med mild karrycreme og grøntsagsragout i flouron...Kr. 100,- 
57. Stor tartelet med dampet og stegt fiskefilet, rejesauce, rejer og asparges...Kr. 100,-


SUPPER 

40. Klar suppe med kød– og melboller...Kr. 75,-
Tilkøb af supperis...Kr. 17,-
41. Aspargessuppe med kødboller...Kr. 68,-
43. Fransk løgsuppe med ostecrouton...Kr. 66,-
44. Hummersuppe med fløde og cognac...Kr. 88,- 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og koldt smør

 

STEGERETTER
 
Svinekød
 
62. Svinekam med rødkål, svesker, ½ æble med gelé, flødesauce, brunede og hvide kartofler...Kr. 181,-
63. Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, solbær, asier, flødesauce, brunede og hvide kartofler...Kr. 181,- 
 64. Krydderstegt Svinekam med flødesauce, grønsager og pommes rissollees...Kr. 181,-

Kalvekød

67. Kalvesteg med flødesauce, asier, grøntsager og persillekartofler...Kr. 181,-
68. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, solbær, asier, 
½ æble med gelé, brunede og hvide kartofler...Kr. 181,-
69. Rosa stegt kalvetyksteg med savoykål i persillefløde, årstidens grøntsager,
skalotteløgssky og fyldt bagt kartoffel...Kr. 192,- 
70. Rosastegt kalvefilet med grøn salat, broccoli, champignon, fyldt tomat, 
pommes rissolles, bearnaise- og bordelaise sauce...Kr. 240,-

Lam, Kylling & Vildt 

72. Lammekølle med timiansky, grønsagsragout, broccoli og flødekartofler...Kr. 192,-
73. Dyrekølle med waldorfsalat, ½ æble med gelé, solbær, asier, vildtsauce, brunede og hvide kartofler...Kr. 214,-
74. Hjortefilet med champignons, salat med appelsin og nødder, fuglereder med vindruer,
portvinssauce og små stegte kartofler...Kr. 270,-
75. Salviemarineret kyllingebryst med årstidens grøntsager, 
senneps/estragonsauce og krydderbagte kartofler...Kr. 180,-

Oksekød

79. Oksekød med asparges- eller peberrodssauce, rødbeder, solbær og hvide kartofler...Kr. 148,-
80. Kalvemørbrad eller oksemørbrad med svampe, grøn salat med dressing, 
friske grøntsager, små stegte kartofler og skalotteløgssky...Kr. 264,-
81. Indbagt oksemørbrad med svampe, grøn salat, årstidens friske grøntsager,
skalotteløgssky og små stegte kartofler med skræl...Kr. 283,-
82. Oksehøjrebsfilet med grøn salat, årstidens friske grøntsager, små stegte kartofler, 
bordelaise- og bearnaisesauce...Kr. 240,-
83. Gammeldags oksesteg med glaserede løg, grønne bønner og gulerødder,
hvide kartofler, flødesauce, asier og solbær...Kr. 176,-



DESSERTER
 
90. Hovborg Kro is...Kr. 70,-
91. Pære Belle Helene...Kr. 70,- 
92. Fersken i karamel med soft is...Kr. 80,- 
93. Peter Heering is med varm kirsebærsauce...Kr. 75,- 
94. Bombe D´or (vanille is og sorbet overtrukket med chokolade)...Kr. 77,- 
95. Rubinsteinkage...Kr. 90,- 
97. Mandelrand med frisk frugt og soft is...Kr. 95,- 
98. Karamelrand med vanilleis og karamelsauce...Kr. 74,- 
99. Fromage efter ønske...Kr. 68,-
100. ½ ananas med frisk frugt og soft is...Kr. 90,- 
101. Fløderand med is og frugter...Kr. 68,-
102. Fløderand med jordbærsauce....Kr. 68,- 
103. Hel pære med marcipan, chokolade og soft is...Kr. 80,- 
105. Vanilleis på marcipanbund med skovbærkompot...Kr. 76,- 
106. Marcipanbagte pærer med iscreme...Kr. 76,-
109. Dessertbord: 3 slags kage, 4 slags is og frugt....Kr. 138,- (minimum 30 kuverter)
110. Dessertbord.: 4 slags kage, 4 slags is og frugt...Kr. 152,- (minimum 30 kuverter) 



NATMAD
 
141. Kartoffel/porresuppe med brød...Kr. 65,- 
142. Aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og brød...Kr. 67,- 
143. Karrysuppe med rejer, hønsekød og mandler...Kr. 73,-
144. Lune frikadeller med kold kartoffelsalat eller stuvet hvidkål...Kr. 75,- 
145. Varme kryddere, groft rugbrød, 2 slags pålæg, oste, syltetøj, lun leverpostej og kaffe/the...Kr. 95,-
146. Hvid lobeskowes med smør, rødbeder og rugbrød...Kr. 75,- 
147. Stegte kyllingelår med grøn salat og flutes...Kr. 75,-
148. Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder...Kr. 85,-
149. Biksemad med spejlæg og rødbeder...Kr. 90,- 
150. 2 slags tærter med grøn salat...Kr. 75,-
151. 2 croissanter med fyld...Kr. 68,-
152. 3 sandwichers med æg og rejer, tun og skinke...Kr. 93,-
153. Pirogger med oksekød, tomat og løg, serveres med grøn salat...Kr. 75,- 
154. Hot Dog’s (med alt tilbehøret – lav selv)..Kr. 85,-

Serveres natmaden senere end kl. 01.00 betales et tillæg på kr. 35,- pr. person pr. påbegyndt ½ time 


FROKOSTRETTER

12. Boeuf saute Stroganoff med kartoffelmos...Kr. 148,- 
13. Hvid lobeskowes med skinke, rugbrød og rødbeder...Kr. 148,- 
14. Fløde- eller Ungarsk gullasch med kartoffelmos...Kr. 148,-
17. Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder...Kr. 110,- 
18. Gule ærter med flæsk, hamburgerryg, kålpølse, medisterpølse, rugbrød, sennep og rødbeder...Kr. 160,-
22. Pebermiks med grøn salat og stegte kartofler...Kr. 185,-
23. Kalkunsautè med ris og karry...Kr. 137,-
 

KØD & SALAT

2 slags kød, salatfade med dressing
krydderbagte kartofler og sauce...Kr. 245,-
3 slags kød, salatfade med dressing
krydderbagte kartofler og sauce...Kr. 285,-
Vælg mellem.: Glaseret skinke, kryddermarineret svinekam, kalvetyksteg,
lammekølle, salviemarineret kyllingebryst, oksefilet, kalvefilet


BUFFET
130. Serveres på bordet.: Røget marineret ørred med æg, radiser og purløg, flütes og smør
På buffet .: 
Pandekager med ris og rejer, indbagt laks med melonkompot, rosa stegt kalvetykstegsfilet med salatbuffet, krydderstegt svinekam med krydderbagte kartofler, salviemarineret kyllingebryst med svamperagout, udvalg af danske oste, 1 x kage og 2 slags hjemmelavet is

Pris pr. kuvert...Kr. 400,- (minimum 30 kuverter)
 
 
ITALIENSK BUFFET
Carpaccio, Lakseroulade, Prociutto med melon, Italienske pølser, fisk med hvidløg og tomatsauce, Skaldyr med spinat og tomat, Croutons med kalkunbryst, Kyllingebryst med salvie, Kalvetykstegsfilet, Tomat/mozzarellaost, basilikum, Ruccola, Salatfade med dressinger og Pastasalat
Flütes, Grissini, Oliven olie, Balsamico og Smør
 
Pris pr. kuvert...Kr. 424,- (minimum 30 kuverter)
Share by: