SELSKAB VÆLG-SELV-MENU

Selskab eller fest -  fra 15 til 200 personer...

Vælg selv menu til dit selskab eller din fest

KOLDE FORRETTER 

30. Stegt unghane på sprød salat med asparges hertil en mild karydressing...Kr. 72,- 
31. Rejecocktail med dressing...Kr. 72,-
32. Ferskrøget laks med agurker i dildcreme...Kr. 72,-
33. Røget marineret ørred med æg, radiser og purløg...Kr. 72,-
34. Kold dampet ørred med rejer og asparges...Kr. 72,-
35. Melon med lufttørret italiensk skinke...Kr. 72,-
36. Kold dampet torsk med sennepscreme, æg og rejer...Kr. 72,-
37. Tapas tallerken - Variation af laks eller Italienske specialiteter...Kr. 98,-


VARME FORRETTER
 
50. Tartelet med høns og asparges...Kr. 55,- 
51. Laks bagt på tallerken med purløgscreme og porre...Kr. 76,- 
52. Indbagte rejer i mild karrycreme og ris, med melon kompot...Kr. 78,- 
53. Stegt ørredfilet med pimentcreme og broccoli...Kr. 78,-
54. Dampet rødtungefilet med mild karrycremeog grønsagsragout i flouron...Kr. 76,- 
57. Stor tartelet med dampet og stegt fiskefilet, rejesauce, rejer og asparges...Kr. 74,-


SUPPER 

40. Klar suppe med kød– og melboller samt ris...Kr. 55,-
41. Aspargessuppe med kødboller...Kr. 52,-
43. Fransk løgsuppe med ostecrouton...Kr. 55,-
44. Hummersuppe med fløde og cognac...Kr. 66,- 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og koldt smør

 

STEGERETTER
 
Svinekød
 
62. Svinekam med rødkål, svesker, ½ æble med gele, flødesauce, brunede og hvide kartofler...Kr. 135,-
63. Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, solbær, asier, flødesauce, brunede og hvide kartofler...Kr. 135,- 
 64. Krydderstegt Svinekam med flødesauce, grønsager og pommmes rissollees...Kr. 135,-

Kalvekød

67. Kalvesteg med flødesauce, asier, grøntsager og persillekartofler...Kr. 135,-
68. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, solbær, asier, ½ æble med gelé, brunede og hvide kartofler...Kr. 135,-
69. Rosa stegt kalvetyksteg med savoykål i persillefløde, årstidens grøntsager,
skalotteløgssky og fyldt bagt kartoffel...Kr. 135,- 
70. Rosastegt kalvefilet med grøn salat, broccoli, champignon, fyldt tomat, 
pommes rissolles, bearnaise og bordelaise...Kr. 186,-

Lam, Kalkun & Vildt 

72. Lammekølle med timiansky, grønsagsragout, broccoli og flødekartofler...Kr. 153,-
73. Dyrekølle med waldorfsalat, ½ æble med gelé, solbær, asier, vildtsauce, brunede og hvide kartofler...Kr. 165,-
74. Hjortefilet med champignons, salat med appelsin og nødder, fuglereder med vindruer,
portvinssauce og små stegte kartofler...Kr. 205,-
75. Farseret kalkunbryst med årstidens grøntsager, senneps/estragonsauce og krydderbagte kartofler...Kr. 142,-

Oksekød

79. Oksekød med asparges eller peberrodssauce, rødbeder, solbær og hvide kartofler...Kr. 100,-
80. Kalvemørbrad eller oksemørbrad med svampe, grønsalat med dressing, friske grøntsager, små stegte kartofler og skalotteløgssky...Kr. 208,-
81. Indbagt oksemørbrad med svampe, grøn salat, årstidens friske grøntsager,
skalotteløgssky og små stegte kartofler med skræl...Kr. 238,-
82. Oksehøjrebsfilet med grøn salat, årstidens friske grøntsager, små stegte kartofler, 
bordelaise- og bearnaisesauce...Kr. 186,-
83. Gammeldags oksesteg med glaserede løg, grønne bønner og karotter,
hvide kartofler, flødesauce, asier og solbær...Kr. 135,-



DESSERTER
 
90. Hovborg Kro is...Kr. 52,-
91. Pære Belle Helene...Kr. 52,- 
92. Fersken i karamel med soft is...Kr. 63,- 
93. Peter Heering is med varm kirsebærsauce...Kr. 60,- 
94. Bombe D´or (vanille is og sorbet overtrukket med chokolade)...Kr. 60,- 
95. Rubinsteinkage...Kr. 74,- 
97. Mandelrand med frisk frugt og soft is...Kr. 73,- 
98. Karamelrand med vanilleis og karamelsauce...Kr. 57,- 
99. Fromage efter ønske...Kr. 53,-
100. ½ ananas med frisk frugt og soft is...Kr. 71,- 
101. Fløderand med is og frugter...Kr. 52,-
102. Fløderand med jordbærsauce....Kr. 52,- 
103. Hel pære med marcipan, chokolade og softis...Kr. 68,- 
104. Jordbær Romanoff...Kr. 62,-
105. Vanilleis på marcipanbund med skovbærkompot...Kr. 62,- 
106. Marcipanbagte pærer med iscreme...Kr. 63,-
110. Dessertbord.: 4 slags kage, 4 slags is og frugt...Kr. 99,- (minimum 30 kuverter) 

NATMAD
 
141. Kartoffel/porresuppe med flutes...Kr. 50,- 
142. Aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og flutes...Kr. 50,- 
143. Karrysuppe med rejer, hønsekød og mandler...Kr. 60,-
144. Lune frikadeller med kold kartoffelsalat eller stuvet hvidkål...Kr. 57,- 
145. Varme kryddere, groft rugbrød, 2 slags pålæg, oste, syltetøj, lun leverpostej og kaffe/the...Kr. 67,-
146. Hvid lobeskowes med smør, rødbeder og rugbrød...Kr. 62,- 
147. Stegte kyllingelår med grøn salat og flutes...Kr. 65,-
148. Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder...Kr. 60,- 
149. 2 slags tærter med grøn salat...Kr. 59,-
150. 2 croissanter med fyld...Kr. 52,-
151. 3 sandwichers med æg og rejer, tun og skinke...Kr. 75,-
152. Pirogger med oksekød, tomat og løg, serveres med grøn salat...Kr. 55,- 
153. Hot Dog’s (med alt tilbehøret – lav selv)..Kr. 65,-

Serveres natmaden senere end kl. 01.00 betales et tillæg på kr. 20,- pr. person pr. påbegyndt ½ time 

FROKOSTKORT
 
1. Platte.: Marinerede sild med Karrysalat, ½ æg med rejer, røget ørredfilet med æggestand,
fiskefilet med remoulade, pålæg og ost...Kr. 142,-

2. Platte.: Peber- og kryddersild, gravad laks med sennepsdressing, reje/hønsesalat,
dyrekølle med grønsagssalat, frikadeller med rødkål, ost...Kr. 147,- 

Frokostretter

12. Boeuf saute Stroganoff med kartoffelmos...Kr. 121,- 
13. Hvid lobeskowes med skinke, rugbrød og rødbeder...Kr. 121,- 
14. Fløde- eller Ungarsk gullasch med kartoffelmos...Kr. 121,-
17. Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder...Kr. 90,- 
18. Gule ærter med flæsk, hamburgerryg, kålpølse, medisterpølse, rugbrød, sennep og rødbeder...Kr. 132,-
22. Pebermiks med grøn salat og stegte kartofler...Kr. 152,-
23. Kalkunsaute med ris og karry...Kr. 111,-
 


Buffet

130. Serveres på bordet.: Røget marineret ørred med æg, radiser og purløg, flütes og smør

På buffet .: 
Pandekager med ris og rejer, indbagt laks med melonkompot, glaseret rødtunge med svampe og persille, rosa stegt kalvetykstegsfilet med salatbuffet, husarsteg med krydderbagte kartofler, farseret kalkunbryst med svamperagout, udvalg af danske oste, 1 x kage og 1 slags hjemmelavet is

Pris pr. kuvert...Kr. 310,- (minimum 30 kuverter)
 
 
Italiensk Buffet
Capacio, Lakseroulade, Prociutto med melon, Italienske pølser, fisk med hvidløg og tomatsauce, Skaldyr med spinat og tomat, Croutons med kalkunbryst, Kyllingebryst med salvie, Kalvetyksteggsfilet, Tomat/mozzarellaost, basilikom, Ruccola, Salatfade med dressinger og Pastasalat
Flütes, Grissinni, Olivenolie, Balsamico og Smør
 
Pris pr. kuvert...Kr. 315,- (minimum 30 kuverter)
Share by: