A la carte fra kl. 17:00 på hverdage. Weekender fra kl. 11:30 Bordreservation fra 8 personer,
vil vi bede om at maden bliver bestilt på forhånd
Slide title
Write your caption hereButtonSlide title
Write your caption hereButton
Aften tilbud i weekend frokost og aften
Gourmet Menu - Kontakt os for information
Bruschetta med stracciatella creme hertil lufttørret skinke og bagt cherry tomat
Helstegt svinemørbrad hertil smør sauteret spidskål og svampe, små stegte kartofler og whisky sauce
Rødgrød med nøddecrumble og hvid chokolade creme
Frokost og aften tilbud
Dagens ret kl. 12.00-20.00 Fredag-Lørdag til kl. 20.30
Venligst forudbestille, da vi ønsker at imødekomme alle.
Max 14 personer
Søndag 27/7: Ramsløgsmarineret svinekam med grønt, stegte kartofler og flødesauce
Mandag 28/7: Boller i karry med ris
Tirsdag 29/7: Tarteletter med høns i asparges
Onsdag 30/7: Stegt flæsk med persillesauce, hvide kartofler og rødbeder
Torsdag 31/7: Torsk med grønt, hvide kartofler og dildsauce
Fredag 1/8: Kalvesteg med grønt, hvide kartofler og flødesauce
Lørdag 2/8: Rosastegt kalvetykstegsfilet med stegte kartofler og skysauce
Søndag 3/8: Husarsteg med grønt, hvide kartofler og flødesauce
For allergener venligst kontakt vores personale
Vi ønsker alle en rigtig dejlig dag.
Kro menu
A la carte menu
Forretter
med brød og dressing
Fiskeretter
med stegt fiskefilet, kogt fiskefilet, dressing og asparges
Vegetarret
venligst spørg tjeneren
"Steak House"
vælg mellem:
dagens kartoffel eller pommes frites
bearnaise sauce eller pebersauce
persillesmør eller hvidløgssmør
vælg mellem:
dagens kartoffel eller pommes frites
bearnaise sauce eller pebersauce
persillesmør eller hvidløgssmør
vælg mellem:
dagens kartoffel eller pommes frites
bearnaise sauce eller rødvinssauce
persillesmør eller hvidløgssmør
med dressing
Stegeretter
med bacon og ost hertil pommes frites og aioli
Dessert & Ost
Ring venligst for bordreservation!
RING FOR BORDOver 200 år med krotraditioner...
Børnemenukort
Hovedretter
1 stk. med pom. frites og remoulade
med pom. frites
Tilbehør
Dessert
Vanilje- chokolade- og jordbæris med chokoladesauce og flødeskum
med sukker, is og syltetøj